Глория и Ивана зарадваха почитателите си преди дни, като изненадващо се появиха заедно и то прегърнати. Нещо повече - двете се засекли случайно край морето и не просто си разменили някоя и друга "лицемерна любезност", но седнали да вечерят заедно.

Това не сме го очаквали и с право, защото двете прими на фолка от десетилетия не си говорят. Ако се засекат на събитие, се поздравяват хладно, но дотам. Нищо повече. Нямаме спомен да сме ги виждали да общуват нормално, камо ли да са приятелки.

Е, ето че след 25 години лъсна и причината за това. Враждата на най-големите в чалгата била предизвикана от две неща. Първото, което се повтаряло системно, е това коя от тях ще закрива концерти, награди и прочие събития на Пайнер.

Знаем, че навремето това беше върхът на върховете и краят на подобни събития бе даван на най-добрата от най-добрите. Глория и Ивана често се хващали за косите и се карали с Митко Пайнера коя ще закрива. Стигнало се дотам, че русенката веднъж заявила, че не е ли тя последна, няма да излезе изобщо.

Капката, преляла чашата обаче била, когато двете трябвало да записват дует, а Глория се изцепила, че Ивана няма нормален хит и песните й звучат супер чалгарски.