Сватба ли бе, чудо ли?! Този брак се чакаше цели 20 години и ето, че най-сетне е факт. Чаровникът Лео Бианки и неговата Лучия си казаха "Да" и вече са официално семейство и пред закона.

Знаем, че двамата са заедно вече 20 години, а имат и двама сина - близнаците Николо и Матиа. Всъщност май именно малчуганите имат най-голям пръст в това тази сватба да се състои, защото кандърдисвали родителите си от дълго време насам.

Вчера Лео пусна снимки и написа, че най-после с Лучия са се венчали. Разбира се, голямото събитие е било в родната им Италия, където се срещат и се влюбват през 2004-та година. Тогава Лео е певец в група, а тя танцува като танцьорка на хип-хоп.

Сватбата им бе в италиански замък, близо до родния им град, но Лео разкри, че на тържеството е имало и доста български мотиви, а и музика, защото България е вече втората им родина.

Преди да срещне Лучия, Лео Бианки е бил крайно луда глава, правил е огромни бели, биел се е и е сменял жените по-често от носните си кърпички. Той многократно е разказвал за това и за огромната промяна, която е направила с него любовта на половинката му. Честити да са и много щастливи заедно!

Източник: Crimesbg.com