Скоро те ще направят цели 20 години заедно - нещо, с което малко хора от тяхната професия могат да се похвалят. Зевзекът Краси Радков и половинката му Станислава Ганчева преминаха през доста перипетии, които вместо да ги отчуждят един от друг, са ги сближили още повече.

Най-голямото им изпитание беше липсата на дете. Двамата дълги години правеха отчаяни опити да се сдобият с бебе, но всичко сякаш бе напразно. Мнозина ги одумваха и шушукаха, че няма да ги бъде, че това ще ги раздели, но ето на - не само не се случи, но и в крайна сметка съдбата им се усмихна и днес те отдавна са щастливи родители.

Никой не беше чувал обаче как Краси е спечелил сърцето на Стаси в началото на запознанството им. Срещнали се случайно по време на турне и Радков изпратил съобщение на Ганчева, в което й пожелавал добър ден и я канел на среща.

Тя приела, защото го харесала на сцената и решила, че ще й е забавно. Така и станало - той дошъл на срещата по чехли. Но щом чул от нея, че мрази мъже по чехли или сандали, Краси се събул бос и така откарал цялата вечер - бос по пода.

"Тогава си казах, че щом този мъж може да направи това за мен, значи може всичко. И се влюбих", смее се Станислава.

Източник: Crimesbg.com