Биляна Гавазова най-после се венча за любимия си Тодор Христов, с когото са заедно от десетилетие. Двамата имат и 9-годишен син на име Алек.

„10 години любов и твърдо „ДА!“, написа Биляна под 360-градусово видео от сватбения ден, което сподели в профила си в Инстаграм.

 

Бившата водеща и половинката й се спряха на известна сватбена локация до язовира Пасарел за специалния си ден. За венчавката журналистката смени две рокли, едната от които бе дълга от сатен в стил русалка с красиво деколте, украсено с камъни и паднали рамене. Дългата рокля за официалната част от церемонията е завършена с красив воал.

На тържеството присъстваха и доста от бившите й колеги от телевизията, но малцина настоящи служители. Бившата водеща на спортните новини Елена Яръмова уважи събитието с мъжа си Алекси Сокачев. Сегашната програмна шефка в БНТ Валя Гиздарска, която бе директор на публицистичните предавания в първата частна телевизия цели 12 години, също бе сред гостите.

 

Направи впечатление обаче липсата на бившия екранен партньор на булката в сутрешния блок Златомир Йочев, както и някои от сегашните шефове. Припомняме, че Гавазова напусна изненадващо Би Ти Ви преди 2 години, като първо бе в дълъг отпуск, а след това окончателно се сбогува с малкия екран и си направи рекламна агенция.

 

Биляна и Тодор се срещнали в родния им Шумен по доста мрачен повод – погребение на общ познат. Тогава, разбира се, не се случва нищо, но няколко години по-късно се срещат отново и любовта оживява. Журналистката споделя, че Тодор е най-голямото й щастие, защото е невероятно мил и грижовен.

„Винаги се е вълнувал от това как съм, какво мисля и чувствам, дали съм изморена. Именно това ме кара да бъда спокойна и блажена, а най-големият ми страх е да не го изгубя. Благословена съм с него“, признава булката.

Източник: Уикенд