Славка Калчева не одобрила имитацията на Галка в "Капките"!

Народната певица Славка Калчева останала доста разочарована от начина, по който Галка от Каризма я имитира в последния лайф на "Като две капки вода". [caption id="attachment_627464" align="aligncenter" width="300"]Галка Галка от Каризма се измъчи с образа на Славка Калчева[/caption] Изпълнителката с нежен глас за пореден път се изложи в шоуто и въобще не можа да се доближи до пеенето и поведението на сцената на Калчева. Неслучайно тя отново беше ниско оценена и се класира на предпоследно място, като след нея е само Луна. Няколко дни преди предаването на живо Галя и Калчева се чуват по телефон и Славка дала съвети на младата си колежка, дори я окуражила, че се справя добре. Това сподели самата Галка в ефир.

Оказа се обаче, че въпреки наставленията народната изпълнителка не останала никак доволна от имитацията. Тя специално гледала "Капките", за да проследи как ще се справи бившата певица от Каризма.

Била сигурна, че задачата няма да е толкова трудна за Галя и тя ще й донесе повече точки. Точно обратното. След като гледала шоуто, Калчева не скрила възмущението си от видяното. Споделила с редица свои приятели, че колежката й въобще не могла да докара нейния глас, извивки и поведение на сцената. Припомняме, че преди пет години, в третия сезон за "Като две капки вода", бившата телевизионна водеща Джуджи също трябваше да излезе на сцената като Славка Калчева и да изпее "Бяла роза". Тогава народната певица беше и в публиката на предаването.

Към днешна дата изпълнителката смята, че Джуджи, която по принцип няма никакви гласови данни, се е справила много по-добре с образа й. "Много по-хубава имитация, много по-близка до мен", обяснява Калчева.

Народната изпълнителка уточнява, че Джуджи може и да не може да пее, но за сметка на това пресъздала настроението и духа, които Калчева и най-известната й песен "Бяла роза" носели, пише столичен вестник.