Слави Трифонов пуска в отпуск и подчинените си

Слави Трифонов е подготвил невероятна изненада за своята изгора Мартина Огнянова.

Шоуменът е планирал уникална ваканция за предстоящите почивни дни, която според запознати ще му струва „скромните” 50 хиляди лева. Трифонов е взел решение да се отдаде изцяло на почивка за майските празници. Поради тази причина той ще запише предварително предаванията, които ще бъдат излъчени за времето от 1 до 6 май, за да може да отпътува спокойно с Мартина. Подчинените му са изненадани от решението, тъй като те съща ще могат да се насладят на 6-дневна извънредна отпуска.

[caption id="attachment_407033" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов организирал екзотична почивка за 50 бона Слави Трифонов организирал екзотична почивка за 50 бона[/caption]

Предстоящата неколкодневна почивка е повишила тонуса на екипа на Слави и в последните няколко дни в шоуто му цари невиждано настроение. Основната причина за щастието на подчинените на Слави Трифонов е Мартина, заради която в последно време шоуменът използва всеки удобен случай да изкръшка от работа и да я зарадва с поредното пътуване до някое екзотично местенце. Близки до двойката твърдят, че това е неговият начин да се отблагодари на Мартина за грижите, които полага за мама Здравка (майката на Слави Трифонов), която от известно време живее при тях в София.

За Гергьовден, Слави и Мартина ще са на едно от любимите им местенца – Сен Тропе. Двойката е ходила там десетки пъти. За да не й е скучно на Мартина, Слави Трифонов е решил да й осигури по-специални глезотийки, наемайки огромна яхта, на която ще бъдат сами в открито море цели четири дни. Единственият, който ще нарушава спокойствието им, ще бъде капитанът на тузарския плавателен съд. Запознати обаче твърдят, че яхтата е огромна и изобщо не съществува риск двойката да се засича с капитана, освен, ако самите те не го потърсят за нещо.

От екипа разкриват, че Слави Трифонов се е погрижил и за тях и им е раздал доста солидни бонуси по Великденските празници и допълват, че шефът им прави това за втори път, слез като миналата Коледа за пръв път се изръсил за бонуси, пише pik.bg.