Слави Трифонов е на път да сбъдне мечтата си за семеен уют

Слави Трифонов отново прости на Мартина.

Шоуменът отново се събира с невярната си изгора, тъй като по време на празниците се размекнал и отново простил прегрешенията на танцьорката, пишат колегите от kliuki.net.

В екипа на Слави Трифонов напоследък се шушука все по-усилено, че не само е готов да забрави за изневярата и да прости за предателството на Мартина Огнянова, а дори ще я възнагради с щедър подарък. Освен, че ще си я прибере обратно, шоуменът издига грандиозен семеен палат.

[caption id="attachment_433032" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов е на път да сбъдне мечтата си за семеен уют Слави Трифонов е на път да сбъдне мечтата си за семеен уют[/caption]

Запознати издават, че влюбеният до уши в Мартина Слави Трифонов вече е купил мястото и съвсем скоро ще започне строежа. Списание „Блясък” отбелязва, че той има намерение да заживее в новото жилище заедно с половинката си и там да отгледат рожбите си.

Мълвата носи, че Слави Трифонов е купил цели седем декара в непосредствена близост до София. Строежът на огромното имение вероятно ще започне до броени дни. Двойката възнамерява да се установи там за постоянно. Близки до шоумена издават, че именно обещанието на Мартина за създаване на семейство и наследници го е склонило да й прости поредното прегрешение и да предприеме тази стъпка.

За никого не е тайна, че Слави Трифонов отдавна мечтае за семеен уют и най-вече да има наследник. Вероятно именно Мартина ще е жената, която ще сбъдне тези му мечти, тъй като именно тя е сериозната му връзка през последните няколко години. Очевидно, че балерината е единствената представителка на нежния пол, която съумява да изтърпи тежкия му нрав. Осъзнавайки, че ще му е много трудно да намери друга, която да успява да се справи с такава лекота с характера му, шоуменът размислил и взел решение да си я прибере обратно.

Дали обаче слуховете, които се носят са верни или Слави Трифонов просто е взел решение да построи дома на мечтите си, макар и без в него да има жена, само времето ще покаже. Едно обаче е факт – Мартина Огнянова продължава да е аут от шоуто, което пък поражда слухове, че може да е бременна от шоумена, пише pik.bg.