Папараци „изловиха“ Слави Трифонов да слиза от голям черен джип с патерици. Той изглежда по-отслабнал и без наченки от усмивка на лицето му. Известният шоумен е плътно заобиколен от здрави гардове с пистолети на кръста. Няколкото фотоса бяха направени от фотожурналисти само преди дни пред офиса на политика от ИТН, в кварта Левски Г.

От фотосите се вижда, че Дългия е сериозно отслабнал и няма и след от мускулестото тяло, което беше изваял. Освен това той слиза от джипа със сериозни затруднения, като се подпомага с патерици. За съжаление той ги използва отдавна и няма изгледи да ги остави скоро.

Уловеното му лице показва микс от замислен вид, намръщеност, а някои смятат, че дори се чете болка по него. От усмихнатия от екрана водещ няма и следа, а по-скоро измъчен от болка вид.

Няма как да се пропусне, че Трифонов е съпровождан плътно от няколко бодигарда със сериозна физика, като на една от снимките ясно се вижда закачения на кръста пистолет на един от тях.

Мнозина смятат, че замисленият му вид е свързан с последните бури в политическия живот на България, както и идеята и референдума за президентска или полупрезидентска република.

Източник: plovdiv24.bg

Слави Трифонов с патерици, охраняват го въоръжени гардове