Слави Трифонов изпитва бащински чувства към Крисия

Слави Трифонов може и да изглежда винаги строг, но малката Крисия е влязла истински под кожата му. Дългия изпълнявал всякакви капризи на малката певица – издават хора от екипа му. Тя винаги успявала да си издейства от гологлавия водещ каквото поиска. Шоуменът почти никога не се снима със своите подчинени. Крисия обаче често успява да го накара да се щракнат за обща снимка, независимо къде са. „Може би тя отключва бащинския му инстинкт” – умуват хора от шоуто. Известно е, че Слави Трифонов от години е готов да бъде родител. Периодично плъзват слухове, че приятелката му Мартина е бременна или че двамата ще си осиновяват дете.

[caption id="attachment_412871" align="alignleft" width="234"]Слави Трифонов Крисия Слави Трифонов позира с Крисия[/caption]

Преди години аборт беше причината за раздялата на шоумена с Алекс Раева. Оттогава Дългия не спира да говори, че е готов да стане родител и ще се опита да бъде добър баща. А 9-годишното момиче от Разград наистина успява да разтопи сърцето му. В началото на годината малката Крисия се появи в шоуто на Слави Трифонов и го изправи на крака още с първото си изпълнение на песен на Бионсе. Оттогава певицата владее сърцето му и той изпълнява всякакви нейни капризи – свидетелстват хора от екипа на Дългия. Само веднъж Слави Трифонов е бил нетактичен към фаворитката си – когато преди месец й се падна да изпълни руска песен и тя забрави текста. Тогава шоуменът вместо да я утеши, той изстреля: „Какво се случи? Май не успя да запомниш думичките, моето момиче?”, което просълзи малката Крисия.