Слави Трифонов се е нанесъл окончателно в новото си луксозно имение в тузарския квартал Бояна, купено от него още преди няколко години, след като през лятото то най-накрая било завършено.

 

5-етажната луксозна къща се намира близо до Киноцентъра и до нея се стига по частен път, заварден от охранители. Според грубата оценка на брокери, имотът струва поне 7 милиона лева. Сред екстрите й са външен басейн, автоматично ролетно покривало, барбекю зона, частен фитнес, спа отделение, парна баня, сауна, японска градина и винарна.

 

Много пари са дадени  за панорамните прозорци и осветлението, а обзавеждането е поръчвано на дизайнерски къщи в Италия и Франция и за него шоуменът е чакал повече от година.

 

Слави Трифонов чака повече от година за дизайнерското обзавеждане на луксозния си дом

 

Близки до Слави разказват, че в имението е инвестирано с цел продажба, но след като не успял да го препродаде през 2016 година,  той се отказал и започнал да го благоустроява. Луксозното жилище е със застроена площ  от 1199 кв. м., а дворът е около 2 декара. Преди около година е решил да се премести в него, след като не бил особено доволен от презастрояването на комплекса „Делта хил“ в пернишкото село Кладница, където живееше.

 

Според имотната му декларация, Трифонов притежава недвижимо имущество, влогове и акции на стойност над 20 милиона лева.

Източник: Уикенд