Славена Вътова си показва прелестите в ефир!

Славена Вътова е на път да се превърне в единица мярка за липса на всякакви граници в демонстрацията на плът в национален ефир. [caption id="attachment_661157" align="aligncenter" width="296"]Славена Вътова Славена Вътова си показва задника в ефир[/caption]

Откакто в Би Ти Ви се завърна предаването „България търси талант”, в което по неизвестни за нормалните хора причини миската журира, зрителите не спират да коментират оскъдното й облекло. Тя си позволява да излиза пред камерите буквално по бельо, фрапиращо заголвайки задните си части.

Още когато преди 3 години влезе в предаването за таланти, Славена започна шокиращо да демонстрира плът в национален ефир, в най-гледаното време. В шоуто е трудно да се намери кадър на бившата мис от Шумен, в който тя е облечена прилично. Или е в полички, които едва покриват задните й части, или е с цепки до сливиците, или е в латексови облекла с вериги и катинари, които напомнят костюм за филм за възрастни. В най-новите издания на „Талантите” обаче 31-годишната дама, която е майка на две момиченца, успя да надмине себе си. Тя навря задните си части буквално под носа на зрителите, навирайки ги в камерите на предаването. И остави толкова малко от себе си за въображението на аудиторията, че вместо да предизвика възхищение с хубавите си форми, стана за смях. „Всички й видяхме гащите, време е да я сменят с нормална жена...”, се казва в един от зрителските коментари на официалната фейсбук страница на „България търси талант”. „Аз съм изпуснал за гащите, я дай линк”, е отговорът, който идва от друг зрител. „Не е нужен линк... Във всеки един лайв си ги показва с някой от участниците... Гледай...”, съветват фенове на формата.

Дори колегите на Славена в предаването не могат да скрият възмущението си от нейното облекло, в което очевидно е пропусната полата. Само че, за да спазват добрия тон, го маскират като безобидни шегички. „Избраха я заради късите панталонки”, подхвърли Катето Евро по време на изпълнение, в което участник кани на сцената младата съдийка.

В този момент камерата бе разположена точно на нивото на задните части на бившата мис и ги показа толкова детайлно, че на човек да му стане неловко. Критиките към облеклото на Вътова вървят ръка за ръка с критиките към нейната компетентност в раздаването на оценки за чуждия талант.

„Нищо не разбира. Само кокетничи и разголване”, коментира възмутена зрителка, която приканва Вътова следващия път поне да облече пола.

Въпреки всичко от Би Ти Ви нито издават намерение да сменят съдийката с по-подходяща за ролята й дама, нито да помолят стилистите на шоуто да й подбират адекватни тоалети. А зрители вече се чудят дали няма да дойде ден, в който Славена да си забрави и бельото, пише вестник Уикенд.