Актрисата и бивш модел Елизабет Хърли зарадва милионите си последователи в социалните мрежи с нова порция снимки по плажно облекло. 59-годишната синеочка е на почивка в испанския курорт Ибиса и не пропусна да се пусне по бикини, за да демонстрира за пореден път, че за нея ходът на времето не е като за обикновените простосмъртни.

Наскоро красавицата пок говори за хранителния си режим, на който дължи изключителната си фигура. Елизабет Хърли твърди, че не се ограничава твърде много, но все пак внимава какво слага в устата си и избягва силно преработените храни още от тийнейджърската си възраст. Което е малко странно, защото през 80-те години на миналия век никой не беше и чувал за био, еко и подобни модерни диети.

Елизабет Хърли твърди, че не тренира методично, но гледа да е в движение постоянно и не се заседява на едно място.

„Вкъщи е забранено да се включва телевизор или други устройства преди 18 часа. Денят трябва да преминава без стрес и в неангажиращи разходки навън“ – споделя красавицата. Тя допълва, че любимото й хоби е градинарството и всеки ден отделя по няколко часа за многобройните си растения.

Източник: „Уикенд“