Звезделина от "Игри на волята" със сигурност не е от най-изтъкнатите участници във формата, но определено знае как да пали страстите извън него - особено мъжките такива. Скрита лимонка се оказа мацката, която взриви нета с фотоси, някои от които откровено си минават за скандални и е добре да имаш пълнолетие като ги гледаш.

Скрита лимонка: Лъснаха скандални снимки на Звезделина от "Игри на волята"! (вижте ги тук)

Както виждате, 30-годишната брокерка Звезделина Георгиева не си губи времето, а се рекламира широко като използва най-изтърканото, но вървежно правило - покажи си всичко (прелестите, де).

Георгиева, както знаем, е спортна натура и се гордее с мускулести форми и завидни плочки на корема. Твърди, че не й пука дали някой ще определи тялото й като не достатъчно женствено или направо мъжко.

Скрита лимонка: Лъснаха скандални снимки на Звезделина от "Игри на волята"! (вижте ги тук) - Снимка 2

А и явно я кефи да получава не само комплименти, а и доста пикантни предложения от мъжете, сред които: "Ауу, ако те набарам!", "Ще ти скъсам... шортите", "Ела да ми го..." и още редица подобни, с които потребители заливат пространството под снимките й.

За никого не е тайна, че Звезделинка е силиконка, а особено джуките й са далеч от естетиката, но тя си се харесва. Мнозина в мрежата обаче я определят като прекалено изкуствена и дори малко мъжка във физиономията.