На Златка Димитрова ли не й върви в любовта, сама ли си е виновна за изборите... Това вече от години се питат всички и особено последователите й, станали свидетели на не една и две разбити нейни връзки. А защо се оказаха разбити и имаше ли общо с това, че мъжете бяха семейни... не знаем.

Но е факт, че Златка разведе бащата на сина си Мирослав и го открадна от жена му. Впоследствие обаче Миро не остана и с нея, а с детето почти нищо, освен кръвта, не ги свързва.

Скочиха на Златка Димитрова: Знаеш ли, че докато се въргаляш с новия си, съпругата му плаче у тях??! (СНИМКИ)

Димитрова не си научи урока и тръгна отново - за известно време тя беше с фитнес гуруто Кирил Танев, който я ползваше за пиар, а от месеци е с нов мъж, когото упорито крие. Издайническа снимка на ръката му обаче показа, че е с брачна халка, а близки до плеймейтката източници избухнаха - женен е!

Заради въпросния Златка се премести да живее в София, но забежките и срещите и зачестили, а съпругата научила за изневярата. Според запознати, жената била на предела на нервна криза и не спирала да плаче, но едновременно с това се бояла да се изправи очи в очи със Златка, от страх, че ще изгуби битката.

"Как не я е срам?! Знае ли Златка, че докато тя се въргаля с новичкия си, съпругата му плаче у тях и не знае на кой свят е?! Аман от никаквици и комплексари, които не си държат панталоните", гневят се източниците.