Звездата Скарлет Йохансон през призмата на времето си позволи да сподели за първите си стъпки на снимачната площадка и за това как всъщност е пробила в киното. В подкастинга „Маса за двама“ русокосото изкушение изтъкна, че първите си роли получила благодарение на напращелите си гърди.

„С такъв бюст изглеждах хем предизвикателна, а пък с невинно лице и това се харесваше на режисьорите“ – разказа 38-годишната актриса.

„Тогава млади момичета като мен се принуждаваха да разчитат първо на външния си вид, за да получат някакви ангажименти в киното. Самата индустрия те тласка към тази линия, без да го желаеш. Бях предупредена за това дори от мениджърския си екип“ – твърди Скарлет Йохансон. Според нея сега актрисите са много по-свободни да вървят по собствения си път.

Скарлет Йохансон разказа, че осъзнала своята женственост още в късните тийнейджърски години. Тя не спестява факта, че започнала да използва своята предизвикателност при общуването си с мъжете. В крайна сметка обаче актрисата бързо осъзнала, че в киното изборът й на роли, фокусирани в деколтето й, създавал само еднодневки.

Скарлет Йохансон пробила в киното с бюста си

Американката с баща датчанин и майка еврейка има много успешни роли, като най-значимата може би е през 2004 г., когато играе в „Момичето с перлената обеца“ и печели награда БАФТА за най-добра актриса в главна роля.

Източник: в. „Уикенд“