Плеймейтката Златка Райкова се впусна в поредния си диалог с фенове, но този път успя да разяри мнозина от тях. Бившата на Благой Георгиев и настояща половинка на Карен Хачатрян откровеничеше за живота и ежедневието си, но изобщо не се усети, че прекалява.

Попитана от последователи за работата си и какво би работила, Русата Златка се изцепи като последната кифла, че за нищо на света не би отишла да работи в офис. Не й изнасяло и нямало да й отива...

"Да не съм луда или пък нечий роб?! Как ли не?! Да вися сума време затворена в някаква стая, за малко пари и да търпя някой си да ми нарежда и да ми вика на главата - това е абсурд! Не съм родена за такова нещо, а и смятам, че отлично съм се справила като жена със собствен бизнес", нареждаше Златка.

Знаем, че говори за модната си линия дрешки, която рекламира в нета, заедно с другите реклами, за които й плащат. Феновете й обаче яко се обидиха от думите й и от това, че ги сравнява с роби. "Много си важна бе, да те видим като одъртееш още малко и за нищо не ставаш, къде ще работиш тогава", коментират в нета.

Освен това Райкова продължи с тирадата си и отсече, че не обича и да готви. "Готвя великолепно, но не ми се занимава. Обичам да ми е лесно и приятно, затова се храня в ресторанти или си поръчвам доставките", заяви тя.