Какво общо има Криско с въпросния господин?!

Скандалният рапър Криско бил спонсориран от мастит бизнесмен в началото на кариерата си. Бургазлията имал солиден бизнес, като основното му занимание било свързано с животновъдство. Мистериозният благодетел имал различна ориентация и много му допаднал” лошото момче” от Габрово. Криско стартирал соло кариерата си през 2009 година.

Тогава пеел заедно с друг хип-хоп изпълнител - Спенс и нямал пари за самостоятелни клипове. Богаташът му броил единадесет хилядарки, за да заснеме Криско клип към първата си песен. Именно любовните му мераци на бизнесмена от Бургас го накарали да се бръкне дълбоко и да даде парите на изгряващия рапър.

[caption id="attachment_442226" align="alignright" width="300"]Криско Криско бил спонсориран от доста странен и нетрадиционен бизнесмен[/caption]

Въпреки това Криско не си легнал с въпросния предприемач. Успешният бизнесмен останал на сухо, защото още на първата им среща Криско попарил всичките надежди на богаташа за нещо повече от обикновено приятелство.

В момента рапъра е един от участниците в имитаторското шоу „Като две капки вода”. Последното му превъплащение бе на естрадната легенда Емил Димитров. Според клюката хонорара на скандалния певец за участието му бил осемдесет лева. Криско е известен с разкрепостения си начин на живот и щурите неща, които върши.

Рапърът не един и два пъти се е забърквал в големи скандали. Преди време, по време на новогодишните празници и участие на площада, той и неговата компания бяха изпотрошили стаята в един хотел в северната част на страната. Габровският хип-хоп изпълнител не крие и пристрастеността си към някои непозволени средства, както и стремежа си да експериментира в спалнята с представителите и от двата пола.