Изглежда поведението й във Фермата не е нищо ново за нея

Очевидно актрисата Даяна Ханджиева, спечели повече известност покрай участието си в риалити формата "Фермата", отколкото с ролята си в сериала "Скъпи наследници". Припомняме, че тя прекрати участието си в шоуто седмица преди финала. Въпреки това твърди, че е доволна от представянето си. Хубавицата успя да оплете в мрежите си двама от най-силните участници – фокусника Йордан и пилота Петър. [caption id="attachment_652589" align="aligncenter" width="300"]Даяна Ханджиева Изглежда поведението й във Фермата не е нищо ново за нея[/caption] Тя запали бурни емоции и горещи страсти у представителите на силния пол, спечелвайки си славата на фатална жена. След като дълго време се гушкаше със сгодения илюзионист Йордан, актрисата внезапно отблъсна любовта му и се прехвърли на чаровника Петър. Данчо пък страда и се тръшка, а накрая за отмъщение изпрати изгората си в битка за оцеляване и така косвено я изгони от шоуто. Много зрители останаха възмутени от фриволното поведение на Даяна Ханджиева. Тя обаче твърди, че и в дамата мъже открила положителни качества. С фокусника обаче си паснали най-вече като характери. Пилотът й харесал повече на външен вид, но по думите й егото му било прекалено голямо и нямали други допирни точки. Запознати издават, че това не е първият път, в който звездата от "Фермата" върти няколко мъже на пръста си. Оказва се, че й се случва доста често и в истинския живот. Преди да изгрее в сериала "Скъпи наследници", красавицата заработвала като танцьорка в нощен клуб в САЩ. Тя заминала за Америка на студентска бригада и основната й работа била да разнася пици. Междувременно си намерила и второ доходоносно занимание – да се кълчи полугола в бар.

Категорична е, че не е била стриптийзьорка

Ханджиева обаче е категорична, че не е била стриптийзьорка. "Все още съществува едно закостеняло мислене, че танцьорка задължително означава да се въртиш гола на пилон, а това не е така!", кълне се Даяна. Докато била в САЩ, актрисата въртяла 4 гаджета наведнъж, издават хора от обкръжението й. Тя била толкова хитра, че никой от господата не подозирал за съществуването на другите. Единият бил афроамериканец, а другите трима – българин, сърбин и македонец. Бивш любовник на Даяна Ханджиева обаче разкри пред "Уикенд", че тя е изключително палава и рядко се задържа дълго с един. "Категорично мога да кажа, че Даяна е нимфоманка! Сменя мъжете като носни кърпи! Представянето й във "Фермата" изобщо не ме изненадва. Тя си е такава въртиопашка и в живота!", категоричен е бившият партньор на звездата, който пожелал да бъде представян просто като Стоян. „Тя надали ще се сети кой съм, защото е била с десетки мъже". Докато сериалът "Скъпи наследници" вървеше в ефира на Би Ти Ви, името на звездата се свързваше с това на Ники Илиев. Те, разбира се, и до днес отричат слуховете за интимни отношения. Свидетели обаче се кълнат, че по това време са виждали красавицата да се държи ръка за ръка с режисьора. "Уж били само колеги, а си позволяват такива интимни жестове!", недоумяват очевидци. Дори и да е имало нещо повече обаче, то е останало в миналото.

Най-драматична се оказва любовта й с баскетболиста Кристиян Ставрев

Най-драматична е любовта на Даяна с баскетболиста Кристиян Ставрев. По думите на Ханджиева високият младеж й изневерявал и я карал да се чувства несигурна. Според запознати обаче изневери имало и от двете страни. Допреди няколко месеца актрисата често отскачала до САЩ, където Кристиян играе в колежански отбор. Голямото разстояние и страничните забежки довели до безвъзвратен край на отношенията им. 27-годишната Даяна Ханджиева няколко пъти сподели с другите участници във "Фермата", че е очаквала на тази възраст вече да е омъжена. Въпреки че гони 30-те обаче, хубавицата все още прелита от цвят на цвят и не може да улегне. Интересна подробност е, че Ханджиева не е завършила НАТФИЗ, макар че се изявява като актриса. Тя е следвала "Реклама" в Нов български университет. Известно време работила по специалността си, но не й харесало, защото се налагало да стои в офис от 9 до 17 часа. Не била доволна и от заплащането.

Твърди, че актьорството винаги я е привличало

Казва, че актьорската професия винаги я е привличала, ала не се решила да кандидатства в НАТФИЗ от страх, че няма да успее да пробие в арт средите. За ролята в "Скъпи наследници", която я направи известна, я избрали без да има диплома за актриса, без да е известен фотомодел или манекенка и без да има никакви връзки в индустрията. Когато ѝ съобщили, че ще се снима като лекарката Катерина в поредицата, Даяна не можела повярва. "Смятах, че не съм се справила на кастинга и затова заминах за САЩ. Когато ми звъннаха да проверят дали бих се върнала в България, обещаха, че ако нещо се провали, ще ми купят обратен билет, така че рискувах. От телевизията не са били много съгласни, защото съм непозната. Знаех, че голяма част от актьорите ме подценяват точно защото не съм завършила НАТФИЗ, а им е писнало непрофесионалисти да им взимат ролите. Разбирам ги, но случаят не бе такъв!", разказва брюнетката. Що се отнася до предпочитанията й към мъжете, актрисата казва, че харесва по-високи. "Предпочитам предимно синеоки и зеленооки мъже. И да са по-високи от мен! В крайна сметка обаче не мисля, че има някакви задължителни характеристики. Важно е просто да ми харесва като характер – да ми е леко с него, да не ме товари с излишни глупости, да не ми се сърди", заключава Ханджиева, пише zajenata.bg.