Оказва се, че новият ерген на bTV Евгени Генчев, който е голям пианист, не си изкарва хляба с музика, а с... бизнес.

 

33-годишният пловдивчанин, за когото телевизията уж търси съпруга, отдавна е сменил пианото с работа в голяма световна агенция за маркетинг и реклама, в която са събрани хора от различни националности, а седалището е в Мумбай – Индия.

Скандалната истина за новия ерген Евгени Генчев видя бял свят

Евгени Генчев е един от петимата партньори в маркетинг агенцията, която в последните години храни не само него, а и близките му. В управляващия екип са се събрали маркетинг специалист, предприемач, художник, фотограф и българският музикант. Те са шефовете на компанията, в която работят и доста редови служители.

Не може да не отбележим, че са с впечатляващо портфолио. Сред клиентите на пианиста и колегите му, са някои от най-големите световни компании в козметичната и модната индустрия, автомобилостроенето, издателския бизнес, банки и др. Десетки са световните гиганти, потърсили услугите на фирмата на младия пианист. Той се хвали с наградите си от конкурси, с концертите, които е правил, и със звездите, с които е делил сцената. Явно и той се води от максимата, че музикант къща не храни и, ако ще създава семейство, му трябва по-сериозна работа. Затова, логично, е предпочел да смени любимото си пиано с проспериращ бизнес.

Запознати издават, че музикантът е приел да влезе в „Ергенът” единствено с надеждата, че това ще му помогне да стане популярен, за да продава по-лесно билети за концертите си. в противен случай рискува до края на живота си да работи за клиенти, вместо да създава собствено творчество, както му се иска.

 

При все, че е много добър пианист, доскоро почти никой в България не беше чувал за него. Въпреки твърденията, че е успешен зад граница, все още не се е разбрало да е правил големи турнета, нито пък да е успял да напълни с фенове кой знае колко концертни зали. Основните му големи изяви са в комплект с популярния му колега Лука Шулич. Последователите на пианиста в Инстаграм, са малко под 77 000, което за страна като България е добре, но за световна звезда, каквато се твърди, че е Генчев, е символично.

Всъщност гази цифра за пореден път доказва, че пловдивчанинът далеч не е звездата, която bTV се опитват да го изкарат. Прави впечатление, че преобладаваща част от последователите му са българи, които по всяка вероятност са харесали профила му чак след като е станало ясно, че влиза в „Ергенът”.

Според информация от кухнята, Генчев много искал да не му се налага да се занимава с бизнес, за да живее добре. Надявал се един ден да си изкарва хляба като пианист, а не като рекламист, както в момента. За целта обаче му трябват много фенове, които са готови за купуват билети, за да го слушат. Именно това е и целта, която се надява да постигне с „Ергенът” – да предизвика интерес към собствената си персона, за да дойде ден, в който да успява сам да пълни концертните зали, поне в България.

Големите концерти, които е правил досега, са били основно в родния му Пловдив. Най-вероятно музикантът ще се опита да разшири обсега на изявите си веднага след финала на шоуто по bTV, както направи и предшественикът му Виктор Стоянов. Първият Ерген тръгна по турнета заедно с група актьори и направи тв рубрика в „Преди обед”. Генчев спокойно би могъл да прави концерти. За разлика от Стоянов, той поне има талант и образование, а и очевидно не е лишен от бизнес нюх.

Източник: Уикенд