Ивон Рей, която безспорно е една от най-атрактивните участнички в новия сезон на „Биг Брадър“, всъщност е мъж, роден под името Ивайло, който си е сменил пола преди около 15-тина години. Това разкриват запознати, смаяни от пълното му преобразяване.

 

При влизането си в шоуто риалити героинята обяви, че каца в най-известната къща директно от Монако. Ако се вярва на думите й, баща е българин, майка й – наполовина испанка, а тя е живяла в много страни по света. Освен че се е целувала страстно с Енрике Иглесиас, е имала връзка с кмета на швейцарския град Лугано.

Според запознати Ивайло започва терапия за смяна на пола още през 2009 г. Преди това младото момче не се чувства добре в тялото си. Злите езици съскат, че за да набави необходимата сума за операцията, той е проституирал. Ивайло е претърпял над 20 корекции, за да стане Ивон. След като отстранили мъжкото му достойнство, си поставил силиконови гърди, скули, устни и какво ли още не. Освен това периодично си слага ботокс и филъри.

Трансформацията му в ефектна жена е завършена напълно преди около десетилетие. С новата си самоличност заминава за чужбина, където приема името Ивон.

 

Зрителите веднага заподозряха, че Ивон не е жена, защото ръцете и краката й, са с доста по-големи размери от тези на жените.

„Това жена ли е?“, чуди се зрител. „Да не се окаже мъж?“, коментира пък друг.

„Това е мъж 100%“, категоричен е трети. „Гледам дали има адамова ябълка“, пише четвърти.

 

Неотдавна гримьорът Валентин Кулагин обяви, че Ивон е практикувала най-древната професия в Монако, където срещала и доста холивудски звезди, които гонела само за снимки, досущ като Пиленцата от Монако. Според запознати транссексуалният участник в „Биг Брадър“ все още има паспорт с мъжко име и според българското законодателство не е жена.

 

Ивон от години драпа за слава, но безуспешно. Сега се надява в „Къщата на Биг Брадър“ да стане известна. Запознати издават, че сценаристите на шоуто умишлено не са съобщили на този етап, че Ивон е мъж, а целта им е той да прелъсти някой от участниците, след което да разрие истината за пола си.

Източник: Уикенд