Скандалът на годината, Мръсотията на годината, Лъжата на годината... както и да го наречем, ще е малко. А новината, която сами ще определите какъв епитет заслужава, е следната - семейство Петканови развод нямат. Бившото семейство Петканови всъщност е настоящо, защото бракоразводни документи не са и виждали.

Да, това разкриха близки до тях хора и то съвсем категорично днес, когато изведнъж стана ясно и че Алекс Богданска и Петканов са заедно на почивка. Със сина си Габриел, разбира се.

Те все още не пускат свои общи снимки, но от сторитата на двамата е видно, че са настанени не само в един хотел, а и в една и съща стая. Така де, сигурно ще обяснят, че са го решили, заради Габриел, който реве да са заедно там. Надали ще има глупак, който да им се върже.

А иначе манекенката отдавна бе споменала, че има мъж в живота си, който я прави щастлива. При все, че се водеше разведена обаче, тя така и не се реши да качи снимка на този мъж, или поне да спомене малкото му име. Защо ли?! Ами, отговорете си сами!

Даниел също се правеше на "дръж ми потника за ръкавите" и близо година и половина все разправяше, че е сам и няма друга жена до себе си. Е... прави са потребителите да ги смелят и да ги нарекат "лъжливи свине", затова, че си правят гнусен пиар с подобни теми.

Източник: България днес, Crimesbg.com