За раздялата и развода на чалга певицата Джулия и Митака от "София Ден и Нощ", както още наричат Кристиан Кирилов, се разбра наскоро. Буквално преди дни самият Крис потвърди, че това е истина, но като всеки втори започна да плямпа баналности за "несходство в характерите", "различия в мисленето" и прочие.

Според Кристиан нямало трети човек в отношенията им и двамата с Джулия не си били изневерявали. Това са думите на Крис. В светските среди на столицата обаче лудо се зашушука, че истината е съвсем, ама съвсем различна и определено е замесено трето лице от мъжки пол.

Ако обаче очаквате, че това лице е любовник на Джулия, грешите. Източници твърдят, че да - любовник е, но на Митака. Става дума за богат господин, който си набелязал мускулестия Кристиан отдавна и успял да го свали. Впрочем преди време сериозно се говореше за предпочитанията на Кирилов, който години наред работеше като масажист на Миконос - островът мечта за мъжете с нетрадиционни предпочитания.

"Освен това Джулия отдавна се оплакваше, че мъжът й не я задоволява в леглото. Даже предпочитал изобщо да не го правят. Все си намирал причина да й откаже ласките си, а то каква може да излезе причината - ами пада си по друг тип нежности човекът", коментират източниците.

Кирилов все още не е взел отношение по темата, но вероятно скоро ще го направи, както и Джулия.