Ивайло Захариев прибира пет пъти по-малко от Захари Бахаров

Жесток скандал е на път да разтресе сериозно "Под прикритие". Оказа се, че хонорарите на големите звезди в поредицата изобщо не са равностойни. А това никак не се харесвало на ощетените.

[caption id="attachment_264743" align="alignleft" width="300"]Скандал за пари тресе "Под прикритие" Скандал за пари тресе "Под прикритие"[/caption]

Източници от екипа издават, че един от актьорите успял да се сдобие със списъка с хонорарите на всеки и го разпространил сред колегите си. От него става ясно, че Ивайло Захариев е сред най-прекараните. Звездата, който играе ролята на ченгето Мартин, прибира едва 1200 лева на епизод. За разлика от него останалите звезди в поредицата се подписват срещу пет пъти по-големи суми. Захари Бахаров, Мариан Вълев и Михаил Билалов, които играят съответно Иво Андонов, Куката и Джаро вземат по 6 бона на епизод.

Захариев съвсем откачил, като видял, че Бойко Кръстанов и Явор Бахаров, които имат доста по-малки роли от неговата, прибират същия хонорар като него. Екранният Шмекер обаче няма какво да направи, тъй като в договора на всеки един участник в "Под прикритие" има клауза, според която при неочаквано напускане се дължи неустойка от 50 хиляди лева. Така че Захариев ще не ще, ще трябва да си замълчи, предават от ПИК.