Дългогодишните колеги Христо Калоферов и Даниела Тренчева се скараха в ефир и буквално направиха сеира на зрителите. Причината е Христо, който е един от дългогодишните водещи на новините, но въпреки това прояви глупост и направи огромен гаф.

Това се случи по време на записа на анонса на новините, когато Калоферов казва текста си, а Тренчева седи до него. В един момент обаче се чува оглушителен звън, идващ от джоба му и се оказва, че Ицо просто не си е изключил мобилния телефон.

Заради този гаф (в студията изрично е забранено да се влиза с телефони, камо ли включени), записът е изтрит и трябва да бъде записван отново. В началото това не само подразва, но направо изумява колежка на Калоферов. Даниела Тренчева гледа наистина втренчено и му се скарва: "Ама как може?! Как може да влезеш в студиото с телефон?!"...

После обаче, само след секунди, двамата се споглеждат и започват да се хилят - то какво друго им остава?!... А самият Калоферов не скри гафа и сам си го показа в мрежите, за смях на публиката.

Поне сме сигурни, че двамата с Даниела не са си развалили отношенията задълго и то заради една такава глупост.