Учителка подаде сигнал срещу наглия спасител!

Близо петдесет деца от летен лагер са били гонени и обиждани от спасител на плажа в Албена. За това сигнализира една от учителките, която буквално вдигна на крак мрежата, а постът се превърна във вайръл. Оказа се, че чичкото, който уж трябва да се грижи за спокойствието и комфорта на летовниците, е крещял на малчуганите, които не му правели нищо.

"Хайде, чиба, селяни такива! Обратно на къра отивайте, махайте се оттук!", врещял почти в изстъпление спасителят, пред очите на изумените и дори шокирани туристи и учителките. А децата са изплашили сериозно, по-малките дори се разплакали. Става дума за ученици от училището във Вълчи дол, които с радост отишли на морския лагер.

"Този човек трябва да бъде наказан. Искам да знам кои са му ръководителите, които са му шефовете и какви мерки ще вземат?! Крещя, че децата му пречили на буя, дето бил вързан с въже, а те изобщо не са били близо до него и не са пречили с нещо. Има и друго - не им даваше дори да си играят и да копаят дупки в пясъка, пълен фашизъм", беснее с право учителката.

Слез разказа й в мрежата много хора надигнаха глас срещу въпросния спасител и го обвиниха, че е един от многото, взели се на сериозно. "На хора в нужда в морето не можете да помогнете, правите се на улави толкова пъти, а на деца лесно крещите, а?! Срамота! Простаци с претенции", възмущават се потребители в нета.