Огромен скандал се разиграва в "Денсинг старс" и честно казано, за всички сезони на формата, това е прецедент. Още от самото начало стана ясно, че отношенията между чалга дивата Емануела и танцовият й партньор Иван Карастоянов бързо са преминали сферата на професионалното и яко са задълбали в личното.

Двамата не могат да скрият изгарящите ги страсти дори пред камерите, а клипчета от началните им репетиции потресоха всички - Емануела го изпиваше с поглед като хищница...

Ясно е на какво е способна певицата, която е свободна жена и към момента не е обвързана. Иван Карастоянов обаче не само е женен, но има и малко момиченце. Със съпругата му Зорница са семейни едва от 2022-ра и тази вакханалия с Емануела вещае грозен срив в семейството му.

Първа това е забелязала Илиана Раева, която държи строго и на професионализма, и на семейните ценности, затова Иван вече е в миналото за Ема. Той ще се оттегли и на негово място ще сложат друг танцьор, с когото Емануела да се бори в шоуто.

Вече се появи и реклама, на която лицето на Иван е закрито с емотикон и това е в официалната страница на предаването. Самата певица е в шок и е бясна, защото иска Иван, но няма как да стане на нейната.

Източник: Crimesbg.com