Бившата на Гришо се опитала да го вкара в леглото неколкократно!

Див скандал разтърси световните медии, след като близки до Гришо разкриха, че бившата му Никол Шерцингер не е изстинала към нашето момче. Знойната певица, с която Григор Димитров имаше дълга и сериозна връзка, се е пробвала на няколко пъти да го прелъсти отново. Никол също е обвързана, но явно пет пари не давала - нито за нейничкия, нито за Лолита Османова, която е официалната половинка на тенисиста.

Шерцингер всъщност не искала от Димитров да подновяват връзката си, а просто й се щяло да попалуват заедно между чаршафите (или на по-разгорещяващо местенце, разбира се). Тя му пишела съобщения и му звъняла на няколко пъти, но хасковлията я отрязал. Което го прави едва ли не извънземен в очите на силния пол (та кой мъж би отказал на горещата Никол)...

Проблемът е, че Османова разбрала да набезите на певицата и както се очаква - полудяла от ревност и яд. Григор обаче успял да я кротне като я уверил, че Шерцингер е изпята песен и не значи нищо за него. Към момента Лоли и Гришо са спокойни и уверени в бъдещето на връзката си, коментират запознати.

А някои потребители в нета се майтапят, че е съвсем нормално Димитров да отхвърли Шерцингер. "Тя е интересна за този, който не я е имал, така е с всички мъже. А Гришката я е минал не веднъж, а сто пъти, така че какво да й гледа и с какво да го изненада?! Да не му покаже три цици например", коментират в нета.