Шеф Петров и синът му Веселин сериозно се заканват на Дани Златков!

След разправиите с Даниел Златков във Вип Брадър, шеф Петров надъха сина си Веселин. Младото момче изригна в социалната мрежа и директно покани на бой футболиста. Не е ясно каква ще бъде реакцията на родния Роналдо. Но по всичко личи, че или ще трябва да приеме хвърлената ръкавица, или ще се изложи зверски пред всички. Ето какво точно написа синът на шеф Петров преди ден. [caption id="attachment_537379" align="aligncenter" width="300"]шеф Петров Шеф Петров успя да надъха сина си срещу Даниел Златков[/caption] "След всички циркове и панаири в къщата на Биг Брадър (сезонът на любовта) Даниел Златков за пореден път се изтъкна в свое интервю, че е добър боец. Че е способен да поваля с един замах, че е човек, който е потомък на Херакъл. И са му достатъчни три секунди за да надвие един човек, който е с 20 години по-голям от него. Първо искам да кажа, че трябва да се радва на това, че Шеф Петров не е с 20 години по-млад.

Второ, искам да кажа на Златков, че в това, един натрениран мъж в силата си да напада и заплашва физически. Когато аргументите му свършват и не може да води словесна битка, да напада по този начин един петдесет годишен човек, няма нито доблест, нито смелост, нито разум, а по-скоро изнуреност.

В поредното си интервю, Златков заплаши моят баща и заяви, че съществува възможността да се занимава професионално с бокс, а защо не и ММА. Дани, когато в средновековието призовеш някой на двубой и той не е в кондиция, то тогава той може да предложи негов заместник. Тъй като моят баща е целият в травми, благодарение на десетките години отдаденост в кухнята и зверски труд, аз предлагам на Златков да срещне по-младата част от Шеф Петров. Под строго определени правила, а именно ММА правила. В името на отредените традиции на средновековието, в името на семейната чест, и в името на спортсментския дух. И завещанието на великите ни прадеди, които проливаха кръвта си за да можем днес да говорим и пишем на Български и свободно да крачим по тази свещена Българска земя. Аз го предизвиквам на двубой и му предлагам един доблестен старт на неговата ММА кариера.

Златков, ще разбера ако си се объркал и откажеш. Ще разбера ако се покриеш, ще разбера, наистина, както и всички знаем, че си се объркал за К. Роналдо. Ще разбера ако си просто поредният фарисей, търсещ публична изява, реклама и още кинти за гелче.

Златков, не може да има свобода без жертви, не може да петниш чуждото име по този начин и да очакваш да няма последствия, за това поеми отговорност за действията си спрямо моят баща и ако има капка смелост и доблест в гърдите ти, то тогава нека се срещнем на арената, също както гладиаторите от древността - на една ръка разстояние.

Златков, аз не съм професионален боец, както и ти не си, но има един цитат от един мой любим филм, който гласи; „Всеки умира, не всеки живее истински."

Ако наистина си този мъж, когото претендираш че си, нека се разберем по най-мъжкият и спортсменски начин а именно в клетката".