Шеф Ангелов предизвика скандал в социалните мрежи - нещо, което е трудно дори да си представим за него. При все, че той самият няма профил в социалките, нито пък е давал поводи за сплетни и интриги, новината е повече от невероятна. Но ето, че се оказа факт.

И не, за щастие, не е свързана със съпругата му - Виктор Ангелов продължава да е верен мъж и да не кичи с рога главата на любимата си, въпреки че и тя вече не е в първа младост. За това го поздравяваме, но за изказването му, което подпали хората - не.

"Не мога да я понасям! Това е гнус, това е нещо отвратително и трябва да го забранят със закон. Ако беше на мен, да съм го направил отдавна", изцепи се Виктор Ангелов, но болшинството не беше съгласно с него.

Още се чудите за какво говори той ли?! Ами, за попарата. Да, за попарата, която всички ние сме опитвали поне веднъж или поне сме виждали от своите баби и дядовци, които обичат да си я похапват. Но не и шеф Ангелов, който я мрази от дъното на душата си.

"Да се забрани тази гадория! Аз сирене обичам, хляб обичам, както и чай, и масло - но не и в тази комбинация, която ти залепва по зъбите", не спира да повтаря кулинарят.

Потребители обаче го пратиха да си гледа работата и да си яде фондютата, докато те не си дават традициите и попарата.