Ергенката Айлин Бобева показа лиготията си още в имението на "Ергенът", където се опита да прилапа Евгени Генчев, но не й се получи. Както знаем, а и самата тя не го крие, туркинята може да пробива само в лензене и с@ксуални намеци. Ако трябва да го прави с мозък или обща култура, видяхме, че е за никъде.

Е, с Генчо тя не успя. Пианистът все пак го раздава сериозен и я натири не само веднъж, а цели два пъти. Той не се върза на "мигането й с очи" и избра Валерия Георгиева, която се показа далеч по-сериозна и адекватна (въпреки веганството и манията й по кучета).

Скандал: Попиляха Айлин Бобева в столичен мол! (вижте цирка - СНИМКИ)

Айлин обаче не си е взела поука и не само не се е променила, но е станала още по-разлигавена. Преди дни посетители на столичен мол останали втрещени от простотията й. Те разказаха, че Бобева се взела за 3-годишно хлапе и се покатерила върху количка, с която я бутали, за да обикаля из магазините. Самата тя не го скри и пусна снимки като акцентира на уж скъпия си марков анцуг.

"Хората я попиляха, накараха я да слезе и да се държи нормално, а онази само се хили като щурава. А после нека пак да реве и да се тръшка, че мъжете в живота й се държали с нея без уважение. Ами, уважението се печели, моето момиче, а ти явно нямаш с какво", коментират потребители в нета.