Огромен скандал с победителя в "Хелс Китчън" от миналия сезон разтърси всички. Става дума за Реджеп Бадев, който беше хванат за нелегална търговия и ще бъде разследван от властите и от областната дирекция по контрол и безопасност на храните.

Именно нелегална търговия с храни е правил "хитрият" Реджеп като е установено, че стоките са се съхранявали в някакъв съмнителен гараж в Пловдив. При всичките жеги, които изтърпяхме и още повече градусите, които поставиха рекорди под тепетата, Реджито си съхранявал продуктите в гаражче.

Сигналът, който бил подаден срещу него, говорил за много съмнително и опасно съхранение, както и за годността за употреба на въпросните стоки впоследствие. Други пък твърдят, че Реджеп не ги е съхранявал там, а е зареждал обектите си с тези храни.

И в двата случая на клиентите ще им е много любопитно да научат истината, за да преценят дали да се доверяват занапред на менюто на победителя на шеф Ангелов. А и надали самият Виктор Ангелов ще бъде горд със своя фаворит.

Между другото, пицарията на Реджи в Пловдив отдавна затвори врати, тъй като първо - не беше нищо особено като интериор и удобство и второ - от всички видове пици, само една или две ставаха за ядене, според болшинството клиенти. Всичко останало беше някаква импровизация, каквато и котките не искаха да опитат.