Още първата вечер в "Черешката на тортата" бе съпроводена със скандал. Или по-точно със скандално абсурдното и очевидно целенасочено отношение на чалга дивата Бони, която започна да "реже" точки. С една цел, разбира се - да остане тя на финала.

Преди малко гледахме бившия министър на здравеопазването - д-р Мирослав Ненков, когото зрителите обожават, заради шегите, които пуска. Ненков се беше приготвил чудесно, типично с български вкусотии, а обстановката на масата беше ведра и изцяло неглиже - в неговия си народен стил.

Всички видимо се забавляваха, докато не дойде моментът за оценките и Бони се "изходи" на метеното. Тя даде не 10, а 9 точки на Ненков, познайте защо?! Защото не бил използвал в ястието си самардала. А, според Бони, самардалата била най-българската подправка и за къде без нея...

Другата участничка Виктория Стефан я последва моментално като пък се фръцна, че имало много лук в храната - милата... И така Мирослав Ненков се оказа с орязана оценка. На което зрителите реагираха остро, особено към Бони, която е прочута с манията си да бъде винаги първа, най-известна, най-харесвана.

"Хайде, отиде! Сега цяла седмица ще й гледаме номерата на тази лисичка и накрая ще получи приза, защото ще прецака всички. Не е честно, хей, шеф Манчев, спиш ли?!", беснеят зрители в нета.

Източник: Crimesbg.com