След като мръсните сделки на съпруга на Славена Вътова излязоха на бял свят и стана ясно, че го грози затвор, се намери човек, който ги попиля.

Става въпрос за скандалния и устат гримьор Валентин Кулагин. Той дори не се посвени да нарече Славена Вътова „боклук“.

Неслучайно се носи славата на гримьора, че е от хората, които винаги са готови да кажат това, което им е на сърце, при това използва доста пиперлив език и винаги има обидени. 
Този път под ударите му попадна Славена Вътова, към която Кулагин бе направо безпощаден.

Оказва се, че нападката не е никак случайна, защото той има зъб на миската от години. Припомняме, че когато Кулагин бе във „ВИП Брадър“, именно Вътова бе един от коментаторите, които го осъждаха и нападаха най-често. Очевидно критиките към поведението му, са го озлобили още повече и той все още не й е простил, макар от тогава да е минало доста време.

Поради тази причина Кулагин се възползва от скандалите, които се завихриха около мъжа на Вътова – Юлиан Цолов и новината, че го грози арест, за да избълва всичко събрано пред годините по адрес на миската.

По неин адрес гримьорът заключи, че не я познава лично, но виждайки злобата, с която е коментирала иначе шеговитото му и забавно участие в риалито, е категоричен, че тя е не само ментален, а и физически боклук. Той не е изненадан от факта, че мъжете й са измамници, предвид това, че и нейното медийно присъствие е един „напудрен и напънат фарс“.
Източник: show.blitz.bg
 

Скандал! Нарекоха Славена Вътова „боклук“. Ето кой и защо го направи!

Скандал! Нарекоха Славена Вътова „боклук“. Ето кой и защо го направи! - Снимка 2