Мария отсвири наградите Пайнер, защото е бясна!

Мария е сърдита и сериозно огорчена. Поп фолк певицата се зарече, че няма да пее на тазгодишните награди на „Планета”, защото не била дооценена. Миньончето се ядосала не на шега и не искала дори да се ками на сцената, за да пее . Причината е, че настоящата госпожа Гущерова се тръшка заради това, че смята, че не е достатъчно оценена за труда си на сцената. Името й било сложено само в две категории, от които тя е сигурна, че няма да се върне със статуетка. Затова тя е обидена.

[caption id="attachment_437887" align="alignright" width="300"]Мария Мария бойкотира наградите на телевизия "Планета"[/caption]

Според певицата факта, че ще бъде избрана за „модна икона на годината” изобщо не я топлело. Фолкаджийката желаела с наградата да бъде признат труда й и сценичното й присъствие. Все пак тя била на сцената вече петнадесет години и това никак не е малко като време, тръшкала се Мара Отварачката. Все пак толкова дълъг стаж би трябвало да има някакво значение и тя да получи съответното признание.

Мария е категорична, че дуета й с колегата й Азис заслужава не само внимание, но и награда. Защото феновете й са го одобрили и харесват песента изключително много. Поради това едно хитово парче като това не може да не бъде оценено от организаторите на събитието и да не му се връчи необходимата награда, която заслужава.

Заради това Мария е убедена, че щом като няма да получи статуетка изобщо няма да се хаби да ходи да пее. Шест певици от музикална компания „Пайнер” ще мерят сили и имат мераци да станат „Певица на годината”. Според едно от най-спряганите имена и тази година е това на Галена.

Певицата спечели миналата година фамозната статуетка и най-вероятно и тази ще е музикална иконата на чалга музиката. Заедно с нея ще мерят сили още Преслава, Емилия, Джена, Цвети Янева и Анелия. Феновете на жената на Коко Динев написаха гневно писмо до Митко Пайнера, че любимката й Емилия вече толкова години в бранша, а досега не е получавала никакъв приз. Наградите ще се раздават на 24-ти февруари.