Комикът взриви обществото, не липсваха и критики

След финала на първия сезон на скандалното риалити „Ергенът“ продължава гадаенето кой ще е следващият ерген.

Скандал! Любо Нейков влиза в „Ергенът“, за да…

Актьорът Любо Нейков разбули мистерията около предаването до известна степен. Той отбеляза в социалните мрежи, че именно той ще е следващият ерген. Освен това постът му бе придружен от предизвикателна снимка, на която намига на женската аудитория.

Голяма част от почитателите му приеха поста за чиста монета. Някои от тях не се подвоумиха и дори го наругаха заради това, че е зарязал жена си Гинка, от която има дъщеря. Освен това го сравниха и с колегата му Димитър Рачков, който от две години е във връзка с тунингованата плеймейтка Анита.

Разбира се не липсваха и такива, които го критикуваха по отношение на визията му и категорично го отрязаха, че не става за ролята на ерген. Истината е, че мъжете в риалитито трябва да са с аполонски тела и да изглеждат като току-що слезли от корицата на модно списание.

Любо Нейков приел критиката по негов адрес с присъщото си чувство за хумор. По-късно той разкри, че просто е решил да се пошегува с феновете си заради огромния интерес към първия сезон на „Ергенът“, който взриви обществеността.

Иначе комикът споделя, че отдавна не робува на суетата и в този ред на мисли е спрял с опитите за отслабване.

Източник: retro.bg