Кой не знае Иво Сиромахов, кой не е чел саркастичните му постове?! Този път обаче дясната ръка на Слави Трифонов си намери майстора, или по-точно - каквото си търсеше, си го получи.

В мрежата Сиромахов се направи на интересен с пост, който гласеше: "Ама как така да няма срамна работа?! А да си панелист на Гала - това какво е?!"... Разбира се, потребителите веднага го подхванаха с лайкове и одобрителни коментари и това стигна до очите на един от панелистите - Георги Блажев.

Вместо да се направи на обиден и да скочи гневно срещу Сиромахов обаче, Блажев постъпи хитро. Той се направи на натъжен и привидно проля няколко сълзи в ефир, заради "тежките думи" на Иво. А после също излезе с пост, в който пишеше, че не се сърди ни най-малко на Сиромахов.

"Ама как ще съм обиден на Иво Сиромахов, моля ви се?! Аз съм засегнат и обиден от човека, който е измислил тази смешка. Не знам кой е авторът й", написа Блажев, с което яко клъвна сценариста Сиромахов затова, че не си пише сам постовете, а ги краде от мрежата.

Дали "войната" между двамата ще има продължение и дали Иво ще отвърне, което обикновено прави, предстои да видим тепърва.

Източник: Crimesbg.com