Гала и Ева Веселинова се скараха в ефир!

Грозна разправия между Гала и нейната ководеща Ева Веселинова разбуди сутринта верните зрители на предаването „На кафе“. По-младата блондинката обясняваше как пет пари не дава за хорското мнение. Особено когато става дума за непознати. [caption id="attachment_631936" align="aligncenter" width="223"]Гала Гала в лют спор с Ева Веселинова[/caption] Но думите й предизвиках присмех сред останалите лица на предаването.  Най-сериозно й възразиха Гала и Юлиан Константинов. Който я накара да признае, че качва рекламни снимки в профилите си в социалните мрежи, за да печели.

Ева Веселинова яростно защитаваше тезата си, че за нея нямало обаче никакво значение колко хора я харесват, особено външния й вид. Тя смята, че само комплексари се вълнуват от чуждото одобрение.

Думите й доста изнервиха Гала, особено след като Ева продължи да се държи настъпателно с останалите водещи и след прекъсването с реклами. Словестните престрелки продължиха цяла сутрин по всякакъв повод. Тя чистосърдечно си призна, че редакторите на предаването й крещят в слушалката в ухото да смени темата и да пусне поредното захаросано видео за сладки животни. Явно слуховете, че „На кафе“ от есента ще претърпи промени. И може да се раздели с част от лицата си, доста са изнервили многото водещи на предаването. Малко след караницата с Ева, водещата коментира и бъдещето на женското шоу като обави, че то ще продължи да се излъчва и през новия сезон от есента. Източник: hotnews.bg