Див скандал е напът да се разрази между едни от легендите на чалгата - Галена и Андреа. Първата, която още е на върха, е буквално бясна на втората, чиято кариера май отдавна даде фира. Вероятно и затова Андреа се опитва да си вдига рейтинга по всевъзможни други начини.

Разбрала, че само с дибидюс снимки не става, бившата Пулевица реши да си играе на въпроси и отговори с последователи в нета като именно при последната такава игричка, страшно злепостави Галена.

Знаем, че Галена свали адски много килограми в последните месеци и се сдоби с тяло, за каквото и на младини не можеше да мечтае. Тя пазеше в ревностна тайна причината за отслабването си, но ето, че Теодорка си отвори устата. И потвърди публично слуха, че Галена слабее с опасните инсулинови инжекции.

"Да, този метод е много разпространен, но това не са инжекциите на Галена, защото не само тя си ги слага, масово е. И аз пробвах, но веднъж и се отказах, защото е опасно за здравето. Предпочетох да се вталявам бавно и по трудния начин - с гладуване", разбъбри се Андреа, без да си даде сметка, че е разкрила най-пазената тайна на колежката си.

Гневът на Галена е напълно разбираем в случая, а какво ще последва, остава да видим.