Нервите на фолк дивата Емануела се оказаха доста слаби.

На певицата очевидно не й понасят неудобните въпроси, но вместо да ги избегне с финес, тя предпочита да запретне ръкави и да реши проблема пехливанската.

Някои от напористите репортери ядат и бой от нея, ако си позволят да нахалстват повече от нужното. Звездната репортерка и успешна Тик-Ток звезда – Стела Павлова определено успя да си изпроси шанса да усети колко тежка е ръката на Емануела и какви силни удари „хвърля“.

Именно тя бе тази, която получи звучния шамар от фолк дивата. Случката се разигра по време на последното участие на Емануела в един от столичните клубове. Там тя бе приклещена от Стела с доста неудобен въпрос, но нещата приключиха бързо – със звучен шамар.

Хората, следящи дейността на Стела отблизо, са наясно, че тя прави кратки и забавни клипчета с гост-изпълнителите на клуба. Този път обаче си позволи да премине всякакви граници, питайки Емануела дали предпочита малък или голям. 

Емануела направи неколкократен опит да избегне неудобния въпрос, но Стела продължи да настоява и започна да става повече от нахална. Това изнерви певицата и тя реши проблема с шамар. Видеото, запечатало случката се превърна в истински вайръл.
Източник: show.blitz.bg

Скандал! Фолк дивата Емануела заби звучен шамар на репортерка (ВИДЕО)