Няколко години минаха, откакто Деси Радева за последно бе видяна да публикува нещо в профила си в социалната мрежа. Явно съпругата на президента бе решила да не налива допълнително масло в огъня и да не дразни потребителите, които само чакат удобен момент, за да нападнат нея и мъжа й.

Е, тези дни обаче тя се появи. Първата дама не само се завърна в онлайн пространството, но го направи по скандален начин, какъвто не сме очаквали. Тя пусна песен на Любо Киров, но бомбата беше посланието над нея. То гласеше, че, цитираме: "Разграничавай се от селянията, която те задушава и се извиси духовно! Искам и ще стигна там, където е бяло", написа Радева.

А близки до семейството й източници моментално наляха бензина и палнаха клечката като заявиха, че посланието на Десислава било насочено към бившата съпруга на Румен Радев - Гинка Кесякова.

Банкерката имаше рожден ден точно преди Деси Радева да се появи в мрежата, а празникът й е бил честитен, разбира се, и от нейния екс съпруг. "Десислава е с буен нрав, а знаем, че с Гинка не са първи дружки. Изревнувала е мъжа си и го е написала. Може дори да не се е замислила какво прави, просто е било изблик на емоции", коментират източниците.