Едва ли ще е пресилено, ако кажем, че енергийният министър Росен Христов е обвит в пълна мистерия.

Политикът неслучайно е спряган за Дон Жуан и дори все още е ерген. Опитва се да държи пикантния си личен живот далеч от светлините на прожекторите, но не винаги му де получава. За никого не е тайна, че някои от любовните му афери станаха публично достояние още в първите дни на властта.

Това, което изплува сега за Христов е, че е напуснал страната в тежките 1998-1999, когато бил едва 18-годишен. Качил се на самолета веднага, след като взел дипломата си за средно образование от Строителния техникум в морската ни столица.

С четирите чужди езика, които знаел и без пукната пара в джоба, се отправил към Дубай. Намирането на работа не му било никак трудно. 
По-късно нещата се завъртели така, че завършил Международни икономически отношения в Калифорнийския университет и си купил луксозен дом в Сан Диего.

При все, че Христов работел все на високи постове в чужди компании, припечелвал и от странични занимания. Както е известно, от години е запален по плаването и притежава собствен катамаран. Често го отдава под наем за реклами, филми и музикални клипове, покрай които богатата му любовна биография видя бял свят.

Неотдавна Христов призна, че си пада по богати възрастни дами, а в същото време не спира да сваля и млади жени.
Другото, с което стана известен, са скандалните му опити да пробутва евтино пенливо вино на гостите на катамарана си, за което ги дере по 120 лева.
Източник: retro.bg

Скандал! Енергийният министър Росен Христов крие…