Диона, която е от лейбъла на Галин, но въпреки усилията си, не успява да се издигне до истинска "звезда" в чалгата, реши да рекламира името си по друг начин. Със скандал и то чутовен.

Досега Диончето опитваше да провокира и да буди интерес единствено с разпасани пози и снимчици в нета, но това не върви. Магистралки колкото щеш по нашите земи и на хората лекинко им омръзна. Затова тя вдигна скандал и се замеси в битка, която определено не е нейна.

Става дума за старите вече думи на Кали за примата Глория, казани преди месеци (Диона поне да беше адекватна на времето и актуална). Помним, че Кали изръси, че Глория реално няма хитове и затова не я признава за толкова голяма звезда.

"Ама коя си ти, бе, Кали?! Как може да дрънкаш подобни нелепици за Глория, която е певица, каквато не сме виждали в бранша?! Тя е легенда, тя е стилна, тя няма безсмислена песен, тя има най-скъпите видеа и винаги е по-стилна и от кралица. Глория налага стила в тази музика, тя определя посоката. Жалко е, че не си го разбрала, или не ти изнася да го разбереш при все, че сте от едно време и наборки", пени се Диона, която явно се подмазва на Глория.

Потребители обаче я взеха за мезе и я увериха, че колкото и да се "маже на филия" на баба Гло, онази няма да й даде това, което й липсва - а именно фенове и истински успех.