За косите, макар и в преносен смисъл (засега), се хванаха бившата Мис България - Венцислава Тафкова и плеймейтката и любовница на Христо Сираков - Дениз Хайрула. Последната бе участничка и в първия сезон на "Ергенът", но не успя да грабне сърцето на Виктор Стоянов.

В подкаст заедно с Айлин Бобева, Дениз говори за конкурсите за красота и най-вече за този на Мис България. И тогава се изцепи публично, че на този конкурс не е важно дали си красива, дали си умна и прочие, а само кой дава парите.

На практика Хайрула нарече Тафкова платена, а онази явно следи всички новини в нета и моментално отвърна. Венцислава от Пловдив на мига нареди Дениз като заяви, че за разлика от нея, тя нямала профил в ОнлиФенс и не се предлага без дрехи на мъжете. Миската намекна и за липсата на мозък, камо ли интелект при Хайрула и я осмя с участието й в "Ергенът".

"Тази Дениз не притежава и грам от качествата, които победителките в Мис България имат и с които са си извоювали короната. Но да, много е лесно да се пускаш без дрехи и да се бориш за внимание. Да не говорим за форматите, с които такива момичета се опитват да си спечелят слава и да пробият. Жалко е, че в тези формати никой не пита имат ли акъл", казва Тафкова.

А според потребителите скандалът е напълно излишен, защото и двете били един дол дренки.