За главата (горната) ще се хване Евгени Генчев - главният герой от предстоящия "Ергенът" 2, който скоро ще тръгне в ефира. Знаем, че снимките на формата бяха през лятото в Бодрум. Знаем и, че Генчев си тръгва оттам истински влюбен и сгоден.

Това, което не знаехме обаче е в какъв цирк ще превърнат шоуто участничките, сред които има брутално прости парчета. При това не само елементарни, но злобни и агресивни.

Че сезонът също ще е осеян със скандали и мръсни номерца, личи от краткия трейлър на предаването, който се завъртя в ефира на Би Ти Ви. В него се чува как Евгени казва на избраницата си, че я обича - нещо, което предшественикът му Виктор Стоянов не изрече нито веднъж.

След това пианистът признава същото на своите родители, които му идват на гости в края на предаването и лично констатират, че той е лудо влюбен. Много от момичетата обаче също признават, че имат чувства към него, с което хубавите моменти приключват.

Останалото са сълзи, обиди, истерични скандали и признанието на едно от момичетата, че са я разкостили. Ще има ли следваща Алекс Гърдева, която ще превърнат в жертва, предстои да видим.