Срамота и позор! Но от брадъра Ричи Тъпото какво ли можем да очакваме... Знаем, че Ричард Величков се представи като лишен, както от мозък, така и от истински емоции, докато беше преди време във ВИП Брадър. След това той едва не влезе в пандиза заради скандала с опасните лекарства за отслабване, които продаваше на лапни шараните, а сега...

Сега се е забъркал в любовна афера с омъжена жена, която има и дете. Да, мацката, с която вчера го показахме да се целува на снимката, се казва Мая Куртишева и е съпруга на виден хирург от Разлог - Станислав Георгиев. Двамата имат дете, но явно това не пречи на Мая да мачка чаршафите с Ричито.

Скандал: Брадърът Ричи Тъпото скъсва от с*кс омъжена жена с дете! (Мая е съпруга на хирург - СНИМКИ)

Самият Ричард спомена, че връзката им е от девет месеца, като пусна техни снимки от Рим, а и от столични хотели. Интересно е какво правят в хотелските стаи, след като и двамата към момента обитават столицата, но... неангажиращият чужд терен явно е по-секси.

Скандал: Брадърът Ричи Тъпото скъсва от с*кс омъжена жена с дете! (Мая е съпруга на хирург - СНИМКИ) - Снимка 2

Мрежата се разбуни като кошер след разкритието, че уж гаджето на Ричи е омъжена жена, а потребители ги попиляха. "Тоя, че е ръб и не става за нищо, е ясно отдавна. Но тая овца какво си мисли, че си оставя мъжа, заради едно леке. Ще я начеше малко и ще я зареже, или ще й легне на гърба, тя да го издържа. Нали се показа що за стока е", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com