Диета, режим или както и да го наречете, Sirtfood е новото чудо, което едновременно намалява теглото, забавя значително процесите на стареене и прави чудеса с метаболизма. Именно това е "тайната" на Адел и революцията, за която световните експерти не спират да говорят.

С този режим те твърдят, че спокойно може да изгубите до 8 килограма за 14 дни, като основното при нето са магичните сиртфудове, тоест храни на бъдещето и здравето. Те са каперси, червено вино, боровинки, магданоз, зеле, зелен чай, куркума, ябълки, цитруси, черен шоколад. При режима обаче главното също е ограничаване на калориите до точен брой дневно.

През първите 3 дни от режима човек се храни само по веднъж на ден основно и поема до хиляда калории. После четири дни се храним основно по два пъти на ден и поемаме до 1500 калории. Следват още две седмици, в които хапваме основно не повече от три пъти на ден и пак следим зорко за калориите.

"Предупреждаваме, че нищо не става с някакво заклинание или плясване на ръцете, така че това също е сложен и волеви процес. По време на диетата може да се почувствате сънливи, изморени, може да изпитвате постоянно глад. Важното е да настроите навиците си така, че и занапред да не прекалявате с вредните храни, а да ви се превърне в навик да следите какво приемате", обясняват експерти.