Стаси Цалова - екзотичното и чаровно лице на Времето по Би Ти Ви хвърли всички в шок с историята, която разказа. А тя е за личния й живот и по-точно за любовта, която Цалова вече се била отказала да търси. Ако не била майка й, която й намерила... мъжа.

Станислава разкри, че е била толкова отдадена на ученето и работата и толкова задръстена с мъжете, че в един момент спряла да вярва, че ще открие подходящия за себе си. Примирила се, че ще остане свободна и само кариерата ще й дава радост.

Синоптичката Стаси Цалова взриви: Бях толкова задръстена, че майка ми намери мъж! (СНИМКИ)

"Тогава майка ми настоя да се запиша в един от сайтовете за търсене на запознанства и сериозни връзки. Направих го като тя ми помогна, направо ми написа, какви качества трябва да има въпросният човек. След като се запознахме там с бъдещия ми съпруг и започнахме да си чатим, в много от случаите директно тя сядаше да си пише с него", смее се Цалова.

Признава, че мъжът й не подозирал с кого е разговарял и е бил в неведение дори много след сватбата, а като му казали, прихнал в смях. Днес двамата имат две дечица и са благодарни на свекървата за идеята й.

Между другото Станислава е сред малкото лица от прогнозата, които имат реално завършено за целта образование, а не е просто хубаво личице и телце, фръцкащо се пред камерите.