Синди Крауфорд все още е сред най-известните супер модели на 90-те. Красавицата може да наближава 60 години, но все още вълнува почитателите си с перфектна фигура. Дълго време тя успя да поддържа тънка талия и дълги изящни крака, но в последно време възрастта й започна да й личи.

За разлика от другите звездни модели и знаменитости Синди взе решение да остарее естествено – без пластики и инжекции за красота. Въпреки, че феновете й смятат, че би могла да си сложи малко ботокс и филъри, Кроуфорд не вижда смисъл в това. Всъщност всичките тези манипулации променят значително лицето, а за нея то е много скъпо.

Синди Крауфорд се набръчка и изглежда по-възрастна за годните си (Супер моделът остарява естествено – Снимки)

Ето защо външния вид на модела с всяка година се променя и на някои им е много трудно да я разпознаят на случайни снимки на папараци. Вчера тя беше щракната от фотографи когато се насочваше към колата си с кутия в ръце.

Синди Крауфорд се набръчка и изглежда по-възрастна за годните си (Супер моделът остарява естествено – Снимки) - Снимка 2

Мнозина се вгледаха не в елегантния й стил, а в изтощеното й лице. На което са се появили бръчки около очите, около устните и на шията. Кожата на лицето й е загубила еластичността си, а тена й е неравномерен.Забелязаха се и няколко бели косъма в косата на супер модела, които не е боядисала.

Въпреки, че на външен вид Синди изглежда остаряла феновете я похвалиха, че е много красива и естествена: „Трябва да се научим от Крауфорд да се приемаме такива каквито сме  и да посрещнем старостта с достойнство!”, написаха почитателите й.