Синди Крауфорд е призната за една от най-сексапилните звезди на 20 век. Тя е една от култовите модели на 90-те години и не само успя да спечели сърцата на милиони по  света, но и направи успешна кариера, както и здраво семейство.

Първоначално се прочу като муза на Джани Версаче, но извън червения килим се утвърди като успешен собственик на бизнес , щастлива майка и съпруга, но и неоспорима икона на стила.

Синди Крауфорд неузнаваема: Съвсем се състари и повехна (Топ  моделът лъсна на фото без грим и фотошоп)

На някои може да изглежда, че статусът й на световноизвестен супер модел влияе на самочувствието на Синди, но напомпаното его не е нещо, с което тя се хвали.

Въпреки неоспоримите успехи Крауфорд си остана скромна майка на две деца и уравновесена жена.

57-годишният  модел полага специални грижи за  външността си, грижи се за кожата си, прави масажи, спортува и се храни правилно. Готова да посрещне възрастта обаче тя бе изненадана от нещо: „Всички казват,че кожата остарява, но никой не споменава, че това се случва и с косата, която става все по-чуплива и пада.”

Синди Крауфорд неузнаваема: Съвсем се състари и повехна (Топ  моделът лъсна на фото без грим и фотошоп) - Снимка 2

Синди продължава да се грижи за буйната си преди коса. Скоро тя бе хваната в салон за красота за тониране на корените. Бе щракната без грим и фотошоп. А феновете не можаха да я познаят.  Коментираха, че Крауфорд много е остаряла и се променя пред очите им, но не към по-добро:”Тя изглежда  различно без грим и фотошоп и по-стара за годините си!”, „Разбира се възрастта си казва своето, но без грим не прилича на себе си!”, коментират почитателите й.