Сега холивудската звезда е на 57 години, но все още вълнува умовете на феновете с идеалната си фигура. Въпреки възрастта си, Синди успя да запази почти младежка фигура - тънка талия и дълги изящни крака.

За разлика от някои свои колежки, Крауфорд реши да остарее естествено – без пластични операции и инжекции за красота. Супермоделът от 90-те успя да прегърне всичките си промени, свързани с остаряването.

Въпреки че феновете смятат, че моделът може да се инжектира с малко ботокс и филъри, Синди не вижда смисъл в това. Освен това всички манипулации с лицето значително променят външния вид, а той за нея е много скъп.

Обикновено Синди предпочита да бъде снимана изключително от далеч, за да не се фокусира върху промените, свързани с напредването на годините. Но папараците успяха да снимат модела отблизо, уловиха всички й промени.

Синди Крауфорд не забеляза папараците и я снимаха отблизо (Топ моделът зашеметява и на 57 – Снимка)

Оказа се, че най-много са пострадали шията и ръцете на Крауфорд. Възрастта им повлия най-много. За да сведе до минимум вниманието към деколтето, Синди завърза ярък шал.

Въпреки факта, че външният вид на модела се променя всяка година, феновете продължават да й се възхищават.

Всички тези бръчки й придават уникалност и придават своя чар, “Красива и елегантна красота, от която не можеш да откъснеш очи”, “Много ми харесва, когато знаменитостите не се опитват да скрият истинската си възраст”, Интернет потребителите изразиха своето мнение.

Източник: wday.ru